Aalbersberg Consultancy BVAalbersberg Consultancy B.V. is in november 2010 mede opgericht door mr drs Sybren J. de Boer (MBA) (1968) om zijn opgedane ervaring als jurist, vertaler, consultant & manager te combineren voor nationale en internationale klanten en organisaties.

Afgestudeerd in het Nederlands (mr) en Internationaal recht (drs) aan de Universiteit Utrecht (1993), behaalde Sybren de Boer eveneens in 1993 met een ERASMUS beurs het Certificaat van het Institut des Hautes Etudes Européennes te Straatsburg (Frankrijk). Eerder had hij het propedeutisch examen Spaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht afgelegd (1992) en voltooide zijn talenstudie met het doctoraal Franse taal- en letterkunde aan dezelfde universiteit met als specialisatie Vertalen. Tijdens zijn werk als legal counsel volgde hij van 2004 tot 2006 aan de NIMBAS Universiteit (Tias-NIMBAS) het Executive MBA programma met de MBA degree van de University of Bradford als resultaat (2006). Vanaf 1997 is Sybren de Boer beëdigd vertaler in de Franse taal bij de Arrondissementsrechtbank te Utrecht (Bureau Wbtv Nr. 4601).

Na organisatorische ervaring opgedaan te hebben in het leger (1994) en financieel juridische in het trustwezen (1995), was hij gedurende drie jaar juridisch consultant voor gemeentes en provincies binnen een adviesbureau voor ruimtelijke ordening (1997-1999). Hierna volgde de entree in het vastgoed als bedrijfsjurist bij een vastgoedbank die later werd overgenomen door ABN AMRO Bank NV, eerst op de Nederlandse markt, later bij de internationale tak van vastgoedfinancieringen tot 2006. Hierna werd de overstap gemaakt naar de andere kant van de tafel als legal & finance manager bij een grote Europese winkelcentraontwikkelaar, waar projectontwikkeling, asset management en financieringscontracten werden gecombineerd.

Door het volgen van verschillende studies en een jarenlange beroepservaring met klanten, advocaten- en notariskantoren in binnen- en buitenland, kan Aalbersberg Consultancy een adequate diensverlening bieden wanneer documenten, correspondentie of de te hanteren voertaal in de volgende talen voorkomen: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans